ОФСЕТОВ ПЕЧАТ И НОМЕРАЦИЯ


Офсетов печат

Полиграфическите машини, с които разполагаме позволяват офсетов печат върху хартия с грамаж от 45 до 350 грама. При нас може да отпечатате своите фактури, фирмени бланки и формуляри на химизирана, офсетова или вестникарска хартия. Фирмата предлага и печат върху самозалепваща хартия, както и най-различни рекламни материали – каталози, дипляни, брошури, флаери, папки, списания и календари. Повече за технологията на офсетовия печат, както и разликите с дигиталния може да прочетете в нашия блог.

Офсетов печат е подходящ за следните типове поръчки:

  • при големи тираж (над 300 форматни листа);
  • при отпечатване с прости или SPOT цветове;
  • при поръчки без променящи се данни.

Номерация и перфорация

Печатница Оптимал принт има богат опит в производството на формуляри с номерация и микроперфорация, което гарантира високото качество при производство на фактури и химизирани бланки (включително пълноцветни застрахователни полици и банкови формуляри).

Номерацията представлява  отпечатване на поредни номера върху полиграфически изделия и е една от техниките за защита от фалшифициране. Чрез нея се улеснява проследяването на различните документи. Номерацията се поставя чрез специални устройства, наречени номератори – директно на машината или ръчно. Пред номерацията може да се постави определена серия, както и да се използват определени правила за структуриране на номера.

Разполагаме със следните машини за офсетов печат и номерация:

  • Heidelberg Speedmaster 74-2 – за пълноцветни рекламни материали или химизирани бланки

heidelberg-speedmaster-74-offset

  • Adast Dominant 515 с номерираща секция

adast-dominant-516-offset

При нас може да поръчате:

За да изпратите запитване може да използвате формата в нашия сайт или  да използвате някой от останалите методи за контакт с нас.