ЗА НАС


Печатница в София

Печатница Оптимал Принт предлага офсетов и дигитален печат. Печатната ни база се намира в град София и разполага с квалифициран персонал и полиграфическа техника, необходими за пълното завършване на Вашата заявка, от графичната идея, през отпечатването, до доставката във Вашия офис. Печатница Оптимал принт има богат опит в отпечатването на фактури и формуляри върху химизирана хартия с номерация и перфорация, а също така и на пълноцветни рекламни материали (флаери, дипляни, каталози, плакати, бланки, папки, визитки, календари и други). Предлагаме офсетов и дигитален печат върху различни хартии с грамаж от 50 до 350 гр./кв.м., а също така графичен дизайн и множество довършителни процеси. Нашата цел е да предлагаме на партньорите си прецизно качество на конкурентни цени.

Фирмите, които ни се довериха

Печатница Оптимал Принт успешно си сътрудничи с рекламни агенции, издателства, фирми занимаващи се с търговия на печатни материали, книжарници и самостоятелни търговски агенти. Работим успешно с множество рекламни агенции и книжарници в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Бургас и Велико Търново. Фирмата ни е в постоянно търсене на нови партньори в цялата страна.

Фирмите, отпечатващи своите формуляри, фактури и рекламни материали, при нас или чрез нашите търговски представители са няколко хиляди. Всяка година печатница Оптимал принт изгражда нови успешни партньорства, благодарение на своето оптимално съотношение между качество, цена и срокове за производство.

Медиите за нас

TheDigitalprint.info – Оптимална комбинация на офсетов и дигитален печат в печатница Оптимал принт

Printguide.info – Оптималното съотношение цена-качество на печатница Оптимал принт

Списание Мениджър – Компаниите, които подкрепиха “Намали с 10” – печатница Оптимал Принт

Printguide.info – В печатница Оптимал Принт инсталираха Konica Minolta bizhub PRO C65hc

Вижте още

Може да посетите нашата печатница в София или да се свържете с нас. Очакваме Ви и в социалните мрежи и нашия блог, където ще намерите актуална и полезна информация за продуктите и услугите, които предлагаме!  В електронния магазин пък може да изберете сред стотици предлагани печатни материали. Доверете ни се!